Leer Leven & Zo

Online academie

Leer Leven & zo na borstkanker

Evaluatie

 

Hallo

,

Je hebt het Leer Leven & Zo na Borstkanker afgerond. Wat een moedige reis heb je gemaakt. Je hebt jezelf veel vragen gesteld, je bent pijn en verdriet tegengekomen, machteloosheid en nog veel meer.
Maar je hebt ook geleerd om er anders naar te kijken, om ermee om te gaan en daarmee dingen in je leven te veranderen.
En je hebt de kracht van je wensen en verlangens leren kennen.

Het was voor mij een eer om jou op deze tocht te begeleiden. Ik wens je met heel mijn hart toe dat je voortgaat op deze route. Dat je kiest voor de dingen die jij belangrijk vindt en weer voluit durft te leven.

Als je nog niet klaar bent, ga dan rustig op je eigen tempo verder. Je behoudt toegang tot de academie.

Omdat ik dit programma steeds beter wil maken om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen, wil ik je vragen om mij te vertellen wat je ervan vond.
Zou je daarom dit evaluatieformulier voor mij willen invullen? Ik zou het heel fijn vinden als je daarvoor een paar minuutjes de tijd wil nemen.

Onderin het formulier staat ook de vraag of je een recensie wilt schrijven. Dat zou ik natuurlijk ontzettend leuk vinden!
Je recensie zal dan op de website worden vermeld en mogelijk in een berichtje op social media. Als je daar dus geen bezwaar tegen hebt, dan zou ik het enorm waarderen als je je recensie wilt schrijven. 

Ik wens je het allerbeste en dank je wel.

Lieve groet,
Martha

  • 1 = nee, 5 = ja
  • 1 = nee, 5 = ja
  • 1 = nee, 5 = ja
  • 1 = nee, 5 = ja
  • Je kunt daarbij denken aan de volgende elementen: - Waar liep je vooral tegenaan voordat je startte met het programma? - Wat vond je van het programma? - Hoe heeft het je vooral geholpen. - Zou je het programma aanbevelen aan anderen? Voor deelnemers aan het PLUS programma als extra elementen: - Wat vond je van de combinatie van een online programma met individuele online coaching? - Wat vond je van de coaching door Martha? - Zou je het PLUS programma aan anderen aanbevelen?

Met het insturen van dit formulier ga je akkoord met mijn privacyverklaring.
Deze kun je hier lezen.

© Martha Rijkmans | Leven & Zo
Met gemaakt door Anita Faber
Privacyverklaring