Leer Leven & Zo na borstkanker

Online programma
Heb jij borstkanker gehad?
Dringt nu pas tot je door wat er allemaal is gebeurd?
Schrik je van elk pijntje en word je soms gek van je eigen gepieker?
Herken je jezelf niet meer? Heb je moeite je lichaam te accepteren?
Durf je niet meer te dromen en ben je je vertrouwen in het leven kwijt?
Wil je gewoon je ‘oude’ leven weer terug?

Zou het niet heerlijk zijn, om je leven weer te LEVEN?
Niet je ‘oude’ leven, maar dit leven, zoals het nu is, mét wat je allemaal hebt meegemaakt.

Je hebt een tweede kans gekregen, pak die aan met beide handen.

En zou je veel liever…

weer volop willen genieten van het leven.
goed kunnen omgaan met de angstige momenten.
het gepieker in je hoofd eindelijk eens stoppen.
in zachtheid met je lichaam omgaan.
weer durven dromen en vertrouwen op de toekomst.
dít leven omarmen, juist omdat het eindig is.

KIES JIJ VOOR LEVEN?

DAN IS MIJN PROGRAMMA ‘LEER LEVEN & ZO NA BORSTKANKER’
HELEMAAL VOOR JOU!

Ik ben Martha Rijkmans. Ik werkte als jurist, therapeut en coach.
In 2016 kreeg ik zelf borstkanker.
Ik word met dezelfde uitdagingen geconfronteerd als jij.
Als therapeut en coach heb ik veel tools en die heb ik ingezet voor mijn eigen herstel.
Ik heb ontdekt wat werkt.
Daarom kan ik nu in volle overtuiging zeggen dat ik het leven, zoals het nu is, volledig heb omarmd.
Ik weet hoe ik kan omgaan met angst en gepieker.
De relatie met mijn lichaam is liefdevoller dan ooit.
Ik droom weer en vertrouw erop dat ik dat wat het leven mij brengt, aankan.

Eén van mijn dromen is vrouwen na borstkanker te helpen om het leven weer voluit te leven.
Je kunt de tijd niet terugdraaien, net doen alsof het niet gebeurd is.
Maar je kunt er wel voor zorgen dat je iets van je leven maakt.
In vrijheid en in liefde voor het leven.
Het leven laat zich niet controleren, wél regisseren.
De belangrijkste vraag is “hoe ga je om met dat wat je is overkomen?”
Het antwoord op die vraag is het verschil tussen óverleven of leven.

KIES JIJ VOOR LEVEN?

DAN IS MIJN PROGRAMMA ‘LEER LEVEN & ZO NA BORSTKANKER’
HELEMAAL VOOR JOU!

Het online programma ‘Leer Leven & Zo na borstkanker” bestaat uit 6 lessen:

Les 1

Controle of regie?
Wordt de regisseur van je leven!

Les 2

Angst
Kom los uit de greep van angst!

v

Les 3

Gedachten
Stop die maalstroom in je hoofd!

Les 4

Vermoeidheid en andere fysieke ongemakken
Stap uit de cirkel van fysieke malaise!

Les 5

Zelfbeeld en intimiteit
Omarm je lichaam!

Les 6

Verlangens en dromen
Durf weer te dromen!

Zou het niet heerlijk zijn, om je leven weer te LEVEN?
Niet je ‘oude’ leven, maar dit leven, zoals het nu is, mét wat je allemaal hebt meegemaakt.

Je hebt een tweede kans gekregen, pak die aan met beide handen.

Elke dag van je leven is kostbaar

De waarde van dit programma is niet in geld uit te drukken.
Het gaat om je leven, jóuw leven waarvan je geen enkele dag kunt overdoen. Het meest kostbare dat wij hebben, is tijd.
Tijd die je niet wilt verspillen met worstelen.
Want elk uur van je leven is kostbaar.
Elk uur dat je blijft hangen in angst en gepieker is zonde van de tijd.
Je bent veranderd door wat je hebt meegemaakt.
Sommige dingen gaan niet meer zoals ze vroeger gingen.
Je moet opnieuw leren omgaan met jezelf en je omgeving.
En soms heb je geen idee hoe.

Dit programma kostte € 297. Ten opzichte van de waarde een lage investering, omdat ik het programma toegankelijk wilde houden.
Nu heb ik besloten om de drempel nog verder te verlagen.
En weet je waarom?
Omdat het mijn diepe wens is dat vrouwen na borstkanker weer volop kunnen genieten van het leven. Mét alles wat er veranderd is.
Het maakt mij zo verdrietig als ik zie wat een worsteling dit kan zijn.

Jij kiest zelf wat je voor het programma wilt betalen

Ik wil mijn kennis en ervaring delen met jullie.
De investering mag daarbij geen enkel obstakel zijn. Ik wil dat dit programma voor iedereen beschikbaar is, die weer houvast zoekt in het leven na borstkanker.
En daarom wil ik dit delen vanuit vertrouwen.
Het vertrouwen dat jullie bij het aanschaffen van het programma zullen kiezen voor de investering die je kunt missen.
Zodat iedereen naar draagkracht bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van dit programma en andere programma’s voor vrouwen na (borst)kanker.

Je kunt kiezen uit drie bedragen: 37, 77 of 107 euro.
En voor welk bedrag je ook kiest, iedereen krijgt hetzelfde programma.

Beginnen op het moment dat jij wilt

En misschien denk je dat je er de komende periode geen tijd voor hebt. Heb je het druk, of ga je met vakantie. Dat is geen enkel probleem.
Als je het programma nu aanschaft, dan kun je starten op het moment dat het jou uitkomt.Je kunt dit zelf aangeven in de mail die je als bevestiging krijgt. Vanaf jouw startmoment krijg je regelmatig een les toegestuurd. De lessen kun je helemaal in je eigen tempo doen, want je behoudt toegang tot alle lessen.

Dus vraag je af: ‘wat is mijn leven mij waard en wat heb ik daarvoor over?’
Er is nu niets meer dat je tegen hoeft te houden.
En ik zou je dan ook willen aanmoedigen.
Ga ervoor, doe het programma en maak het beste van je leven na borstkanker!

In 2013 heb ik het traject borstkanker doorlopen. Na die tijd viel ik in een enorm diep gat en er was nergens hulp te vinden.

Ik kwam bij Martha terecht en daar moest ik zijn, blijkt achteraf. Ik kan het iedereen aanraden die worstelt na borstkanker om verder te gaan met leven.

Ik heb geleerd mijn mindset te veranderen, mijn vermoeidheid te accepteren met alle pijntjes groot en klein. Angsten te overwinnen. Ik heb weer meer zin in het leven gekregen.

Mijn advies is: schroom niet en ga met jezelf aan de slag, er ligt nog een mooi leven voor jou te wachten. En als je hebt hulp nodig hebt en de goede handvaten om daar te komen: Martha staat altijd voor je klaar. Pauline (61)

Ik was een jaar onder behandeling bij een psycholoog, maar dat had absoluut geen ene effect. Ik werd er juist heel emotioneel van en vind het achteraf tijdverspilling.
Ik ben blij om Martha te hebben leren kennen, die ook net als ik een patiënt geweest is. Zij heeft mij wakker geschud en laten zien dat het ook anders kan, dan alleen negatief denken. Ik ben nu veel bewuster geworden van mijn dagelijkse leven. Ik ben zeer dankbaar. Hozan (38)

Ik heb dit korte programma als waardevolle aanvulling op de reguliere zorg ervaren waar er wel aandacht is voor de ziekte maar te weinig voor de persoonlijke omstandigheden en obstakels die je tegen komt in het dagelijkse leven. Conny (61)

Na mijn ziekte kon ik mijn draai niet vinden. Ik was vermoeid, bang en het leek alsof het leven aan mij voorbijging. Nu, na het coachingstraject durf ik het leven weer te vertrouwen. Ik weet hoe ik zelf de regie kan houden. Ik weet nu wat ik kan doen als ik in angstgedachten terecht kom en dan ben ik er snel weer uit.

Als coach is Martha eerlijk en duidelijk, maar wel op een zachte manier. Zij heeft veel kennis en ervaring en kan dingen gemakkelijk uitleggen. Zij is begripvol, zodat ik mij veilig en gesteund voelde.

Ik heb mijn leven terug. Niet mijn oude leven, maar een prachtig leven na borstkanker. En daar ben ik ontzettend blij mee. Monique (52)

Martha heeft mij gecoacht na mijn behandelingen voor borstkanker. Ik was bang en had last van huilbuien. Ik voelde me futloos en tegelijkertijd schuldig dat ik niet van het leven genoot. Want ze zeggen toch altijd dat je blij moet zijn dat je nog leeft? Na het traject kan ik beter omgaan met angst en gepieker. En ik durf weer vooruit te kijken. Ik heb heel veel over mijzelf geleerd.

Martha is rustig en eerlijk. Doordat zij zelf ook borstkanker heeft gehad, begrijpt zij precies waar ik doorheen ga.

Ik ben nu optimistischer en blijer. Ik weet wat ik kan doen als het me weer eens teveel wordt en dat geeft rust. Ariënne (40)

Het allermoeilijkste om te accepteren vond ik mijn veranderde lichaam. Ik ben nog jong en single. Door de hormoonkuur heb ik overgangsverschijnselen. Ik begon mijzelf te verstoppen, voelde mij niet vrouwelijk meer.

Nu sta ik weer vol zelfvertrouwen in het leven. Soms ben ik nog wel verdrietig over mijn lichaam maar ik weet ook dat ik zoveel meer ben dan dat. Ik sport weer, ik ga weer uit en ik maak weer plezier.

Martha is empathisch en vriendelijk, maar ze legt de vinger wel precies op de zere plek. Dat is soms pijnlijk, maar uiteindelijk lucht het altijd op. Tamar (34)

Wat heb je na afloop van dit programma geleerd?

Je leven regisseren in plaats van proberen te controleren
De vicieuze cirkel van angst en gedachten stoppen
Je thuis voelen in je lichaam
Zonder forceren je energieniveau omhoog brengen
Met passie leven vanuit jouw verlangen en jouw droom.

Wat jij misschien ook wel wilde vragen….

Kan ik dit allemaal wel online leren?
Ja, dat kan zeker, heel goed zelfs. Het programma is erop gericht dat jij de tools krijgt om te kunnen omgaan met de nasleep van borstkanker. Ik neem je stap voor stap mee en leer je hoe je deze tools kunt inzetten. Ik leg je alles uit en sommige oefeningen begeleid ik door middel van een geluidsopname. Die kun je dan steeds weer gebruiken. Je kunt vragen stellen in de besloten groep en tijdens de online vraag- en antwoordsessie.
Ik kan nog niet meteen starten, maar pas over een paar weken. Heeft het dan zin om het programma nu aan te schaffen?
Ja, het heeft absoluut zin om het programma aan te schaffen. Want je kunt namelijk zelf het moment bepalen dat je wilt starten. Als je dus eerst met vakantie gaat, of weet je dat je het de komende paar weken te druk hebt, dan begin je gewoon iets later. Vanaf dat moment krijg je regelmatig een les toegestuurd, die je ook weer helemaal in je eigen tempo kunt doen. Je behoudt namelijk toegang tot het programma.
Kan ik al beginnen als ik nog niet klaar ben met mijn behandelingen?
Ja, het is prima om vast te beginnen. Dat wat je leert kun je grotendeels al toepassen terwijl je nog aan je behandelingen bezig bent. Bovendien zal de overgang naar de periode na je behandelingen dan veel soepeler gaan.
Mijn gezondheid is niet zo goed en ik heb niet zoveel energie, is dat een probleem?
Nee, dat is geen enkel probleem. Het volgen van het programma is niet fysiek belastend. Je kunt het helemaal in je eigen tempo doen op het moment dat jij er toe in staat bent. Waarschijnlijk word je energieniveau zelfs beter.
Geef je ook medische adviezen?
Nee, absoluut niet! Jouw medisch behandelingstraject staat hier helemaal los van. Als jij je zorgen maakt over je lichaam, dan adviseer ik je om naar de dokter te gaan.
Kan ik naast dit programma ook individuele coaching bij jou doen?
Ja, dat kan. Wanneer je voor, tijdens, of na het programma één op één met mij wilt werken, dan kan dat in mijn praktijkruimte in Voorburg of via Skype. Dit is niet bij de prijs van het programma inbegrepen.
Wat doe ik als ik nu nog vragen heb of met jou wil overleggen?
Als je nu nog vragen hebt of wil overleggen met mij omdat je twijfelt, stuur mij dan even een mail op martha@levenenzo.nl. Ik ga heel graag het gesprek met je aan.

Ben jij het geworstel met je gedachten en emoties zat? Wil jij weer voluit leven?
Wil je geen ‘survivor’ zijn maar een levenskunstenaar?

Klik dan op de knop hieronder.
Je kunt direct starten.

Ik weet zeker dat het je leven gaat veranderen. En dat gun ik jou.
Je hebt tenslotte niet voor niets een nieuwe kans gekregen.

WIL JIJ GEEN KOSTBARE MINUUT VAN JE LEVEN MEER VERSPILLEN AAN GEWORSTEL, ANGST EN GEPIEKER?
WIL JIJ WEER VOLUIT LEVEN?
WIL JIJ GEEN ‘SURVIVOR’ ZIJN, MAAR EEN LEVENSKUNSTENAAR?

IK WEET ZEKER DAT HET JE LEVEN GAAT VERANDEREN. EN DAT GUN IK JOU.
JE HEBT TENSLOTTE NIET VOOR NIETS EEN NIEUWE KANS GEKREGEN.

Wil je meer weten, of vraag je je af of dit programma geschikt is voor jou?
Dan nodig ik je uit voor een gratis en vrijblijvend skype (of telefoon) gesprek van een half uur.

© Martha Rijkmans | Leven & Zo

Met gemaakt door Anita Faber